Kredietunie Traditionele Passagiersvaart

Lid worden


Voor geïnteresseerden in het ondersteunen van de traditionele passagiersvaartsector, je bent bij ons aan het juiste adres. Hieronder vind je informatie over het lidmaatschap van onze kredietunie.

Om gebruik te maken van de diensten van de kredietunie, dient u een inlegsom van € 100,- te betalen aan de kredietunie. Dit geldt zowel voor degenen die geld willen verstrekken als voor degenen die een kredietaanvraag willen indienen. Met deze inleg word je officieel participant van onze kredietunie. De inlegsom blijft eigendom van de participant en kan niet worden gebruikt door de kredietunie voor het verstrekken van kredieten.

Bij een nieuwe geaccepteerde kredietaanvraag wordt een obligatieronde uitgeschreven waar participanten aan mee kunnen doen. Enkel participanten kunnen obligaties kopen of een kredietaanvraag doen.

De centrale kas bevat de ingebrachte middelen van alle participanten. Vanuit deze centrale kas worden kredieten gefinancierd, waardoor het risico wordt gespreid over alle leden van de kredietunie. De voorwaarden voor de obligaties worden per aanvraag bepaald door het bestuur.

Na aanmelding via onderstaand formulier, ontvang je nog een bevestiging van het lidmaatschap bestaande uit een ledenovereenkomst met daarbij de statuten en huishoudelijk reglement.

Elk lid heeft maximaal één stem in de Algemene Ledenvergadering (ALV).

Voor meer informatie over onze kredietunie en onze diensten kunt u terecht op onze website www.ktpv.nl. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via info@ktpv.nl.

Wij heten u van harte welkom als lid van de Kredietunie Traditionele Passagiersvaart!

Ja, ik word deelnemer van de kredietunie:

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam