Bouwen aan de toekomst

Ondernemers die een schip willen aankopen, of willen investeren in hun historisch (zeil)schip, maar de begroting niet helemaal rond krijgen, kunnen een kredietaanvraag indienen bij de KTPV. De eerste stap hierbij is lid worden van de kredietunie.

Bij KTPV staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Daarom beoordelen we niet alleen de cijfers van jouw onderneming, maar komen we ook graag bij je aan boord of thuis langs. Zo krijgen we een beter beeld van jouw onderneming en ambities.

We bekijken het businessplan en het doel waarvoor de lening is bestemd. Als de perspectieven voor je onderneming positief zijn, dan gaan we over op kredietverstrekking. Ook koppelen we je aan een ervaren coach. Deze coach is jouw sparringpartner en helpt je om je doelstellingen te behalen.

Met KTPV kies je voor een financieringspartner die met je meedenkt. We kijken met jou naar de toekomst van jouw onderneming. Juist omdat de wortels van de KTPV in het bedrijfsmatig varend erfgoed liggen, kun je er zeker van zijn dat jouw doen ook ons doel is.

Procedure
Hoe ziet de aanvraagprocedure eruit?
– aanvrager ontvangt een formulier met wat er allemaal aangeleverd moet worden
– zodra alles ontvangen is, volgt een beoordeling door de krediet-commissie
– advies/bevinding kredietcommissie gaat naar bestuur voor beslissing
– bij akkoord toewijzing coach en verstrekking financiering
– coach en kredietcommissie blijven regelmatig monitoren gedurende de looptijd van de lening

Ben je benieuwd wat de KTPV voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.